neděle 13. října 2013

Podzimní vycházka

...je tam krásně

Podzimní počasí má na mě blahodárný vliv. Jsem méně jedovatá a sarkastická, než obvykle. Zírám na barevné listí, nejraději mám červené a hned potom zářivě žluté. Dohromady s mlhou převalující se kolem kopců, slunečními paprsky a čerstvým větrem to má takové kouzlo, že i nejzarytější cynik zamáčkne slzu v oku.


















4 komentáře:

  1. No joo, když někdo bydlí takhle na vesnici, tak se to prochází :-) Já toho tedy taky využila, když už bylo tak hezky, jen ty fotky z centra Pardubic by nevypadaly tak idylicky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to není ani tak vesnice, jako spíš rekreační oblast patřící k našemu extra obrovskému a velevýznamnému desetitisícovému městu :D Ale toho, že můžu vylézt kousek nad barák a mám takové výhledy, to mě baví :) I podzim ve městě má své kouzlo, je to sice trochu jiné, ne tak idylické, jak píšeš, ale přesto ho mám i takhle moc ráda (to se ve mě ozývá duše výtvarníka :))

      Vymazat
  2. Moc krásné, podzim je díky tomu všemu, co je zachycené na fotkách nej roční období...mlhy, barevná duha listí, poslední sluníčko, ach:))

    OdpovědětVymazat
  3. Podzim je pro mě roční období, které na jednu stranu mám ráda a na druhou ne. Mám ráda spadané listí a krásné barvy. Ale nemám ráda deštivé počasí a období nachlazení..

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...